مشاوره حقوقی رایگان - اعتياد مستاجر

با سلام، مدتی است واحد كناری بنده توسط موجر اجاره داده شده است از آنجايی كه مصرف تريای توسط اين خانواه موجبات سلب آسايش بنده، خانواده و فرزند خردسالم را فراهم آورده، موضوع را بارها با مسالمت از ايشان، مدير ساختمان، مشاور املاک و موجر پيگیری نمودم اما متاسفانه نتيجه ای حاصل نشد و موجر ايشان به بنده می گويد مي گويد اگر مصرف ترياك مستاجر شما را اذيت مي كند واحدت را بفروش و برو. 1- آيا مي توانم از صاحبخانه ايشان به دليل بي توجهي و بي تفاوتي شكايت كنم؟ 2- از دست مصرف مواد مخدر توسط مستاجر چگونه رهايي يابم؟ با تشكر

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام و تشكر از راهنمايي ميشه راهنمايي بفرماييد ايا ميشه از صاحبخانه به دليل شانه خالي كردن از مسئوليت در حالي كه ايشان از ابتدا در جريان امور بوده شكايت كرد./ با تشكر

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه قانون در اين مورد ساكت است ولي راهكار عملي را با مراجعه حضوري به وكيل ميتوانيد اخذ كنيد