مشاوره حقوقی رایگان - اقامت اتباع خارجی بالواسطه ازدواج با خانم ایرانی

با سلام،

بنده شهروند افغانستان هستم که مدت 6 سال می شود که با یک خانم ایرانی ازدواج کرده ام و فعلاً اقامت موقت یا یکساله را بالواسطه این ازدواج دریافت کرده ام.
در حال حاضر از کارشناسان گرامی میخواستم بپرسم که مطابق کدام قانون، مقرره یا... من همین اقامت موقت/ یکساله را دریافت میکنم؟ من در اینترنت خیلی جستجو کردم و متاسفانه نتوانستم چیزی پیدا کنم. البته در قانون مدنی ایران در مورد ازدواج یک مردم ایرانی با یک خانم خارجی و اخذ شهروندی توضیحات مشخص شده است ولی در مورد بنده من چیزی پیدا نکردم.
با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد