مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ازدواج مجدد به علت حق حبس زوجه

سلام.4سال با زوج اختلاف دارم و در دوران عقدهستم و حق حبس دارم،مهریه اجراگذاشتم و تقریبا نیمی از مهریه را اموال زوج را توقیف کرده ام، طی دادخواستی تقاضای ازدواج مجدد داد که من اعلام کردم حاضرم حق حبسم رابردارم و برم زندگی کنم که ایشون قبول نکردن و گفتن چون شکایت کرد ازم بخاطر مهریه نمیخوام زندگی کنم و دادخواستش رد شد.بعدش من درخواست طلاق دادم که گفتن طلاق نمیدن و دادخواست منم رد شد.الان مجدد درخواست تجویز ازدواج مجدد داده به علت عدم‌تمکین و حق حبس، اقساط عقب افتاده مهریه ام داره، آیا با این شرایط دادگاه رای میده به نفعش؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که اقدام به پرداخت حقوق مالی شما نماید دادگاه نیز رای طلاق را صادر میکند