مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از حساب وام بابت پول جهیزیه

سلام خسته نباشید همسر بنده قرار بود 5 ملیون بابت جهیزیه به بنده بده بنده 5 سال پیش در بانک ملت حسابی باز کردم برای وام و کارتش هم دست همسرم حالا اومده 5 ملیون منو ریخته به حسابم رسید شو گرفته که آورده دادگاه و میگه 5 ملیون تو قسط وام دادم من رفتم حسابمو باطل کردم قاضی حرف اونو باور نکرد و گفت 5 ملیون باید بریزی بعد رفته بانک گفته 1 ملیون 600 هزار تومان از روی پول قسط اضافه اس من باید دوباره برم برام کارت صادر کنن ونمیدونم پولو به من میدن یا نه میخواستم بدونم بقیه پولو چطوری میتونم بگیرم و آیا دوباره میتونه بخاطر 5 ملیون دیگه به من کلک بزنه بعد از برداشت پول حسابمو باطل کنم یا نه با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.