مشاوره حقوقی رایگان - رفتن زن شوهردار از خانه

سلام ببخشید اگه کسی شوهرشو نخواد بچم‌ داشته باشه و طلاقش بخواد اونم طلاق نده و چند بارم به خونوادش گفته تا طلاقم بگیره و کاری نکنن و زن فرار کنه با پسری ک دوسش داره جرمش چیه و ایا برای پیداشدن من ،،،ک به خونوادم زنگ میزدم ک رفتم اما نمیام قاضی دستور چی میده لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر کسی شما را دوست داشته باشند به این کارتن نمی دهد لذا این کار شما مجازات سنگینی برای شما به دنبال دارد