مشاوره حقوقی رایگان - دسته چک

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
در حدود یک و نیم سال پیش پدر خانم بنده نزد من آمد و گفت که به دلیل فرار از دادن مالیات میخواهد از طریق آشنایانی که در بانک دارد به اسم من دسته چک گرفته و در داد و ستدهایش از آن استفاده کند
من هم چون از این جور مسائل سردر نمیاوردم بلافاصله قبول کردم
رویه اینجور بود که اکثرا در زمان سررسید چکها ایشان مبلغ چکها را در چند نوبت با صاحبان چکها تسویه کرده و لاشه ی چکها را به من میدادن تا تحویل بانک دهم.
تا اینکه یک ماه پیش من و همسرم دچار اختلاف شدیم و پدر خانمم از دادن لاشه ی چکها به من خودداری کرد.
سوال من اینه که آیا ایشون میتونن اون چکها رو دوباره خرج کنن و برای من دردسر درست کنن!؟ توضیح اینکه بیشتر از نود درصد چکها رو خود پدر خانمم با دست خط خودشون مینوشتن و حتی خیلیاشونو پشت امضا میکردن و من فقط امضای چکها رو میزدم و فقط یکی دوتاشون با دستخط من بودن
الان باید چیکار کنم؟
اگه از طریق دادگاه درخواست استرداد لاشه ی چکها رو با شماره سریالشون بدم ، نتیجه میگیرم؟
(در حدود پانزده فقره چک بود)
بینهایت ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر چک باطل نشده قابل خرج کردن هست. برای دادخواست نتیجه بستگی به دلایل شما و تشخیص قاضی دارد