مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری پارکینگ به تجاری

بنده ملکی را با مشارکت پیمانکار ساختم. ملک ما دو کله است. در ضلع شمالی، پیمانکار یک مغازه تجاری احداث نموده است. در کنار مغازه تجاری پیمانکار ، بنده یک پارکینگ اختصاصی دارم که اصلا به مشاعات راه ندارد و دقیقا مانند مغازه تجاری است. در حال حاضر در شهرداری اقدام به تغییر کاربری پارکینگ به تجاری نموده ایم.
پیمانکار طبقه اول ملک را فروخته است و مالک طبقه اول به بنده می گوید راضی نیست که بنده پارکینگ کاملا اختصاصی ام را که به مشاعات هم راه ندارد را تجاری نمایم. این واقعا به رضایت ایشان نیاز می باشد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و نهایتا دادخواست مرتبط داد