مشاوره حقوقی رایگان - غیبت دوهفته ای بعد از مرخصی

با سلام همسرم برای 6 کیلو مواد تریاک به 9 سال زندان محکوم شد از سال 98 حکمش اجرا شد تا الان رای باز بود و در اداره دادگستری کارهای فنی انجام میداد بعد سر ی پرونده دیگه همسرم شکایت فروش مال غیر کرده و حتی دادگاه حق رو به ما داده و حکم صادر کرده برای طرف این متهم با قاضی دادگستری اشنا بوده سفارش کرده همسرمو اذیت کنه قاضی هم بدون هیچ دلیل و پاسخگویی به ما لغو رای بازی تا اطلاع ثانوی کرده ما هم نزدیک یکماه هر روز شعبه بودیم که علت لغو رو بپرسیم اما ایشون هر بار سر باز میزد داخل زندان هم هرچی درخواست مرخصی میده به خاطره مشکلی که در این شعبه عنوان شده نمیدند تا اینکه همسرم با هرزار بدبختی دو روز مرخصی گرفت تا خودش بره با قاضی حرف بزنه که قاضی میگه برو شنبه بیا وقت ندارم جمعه همسرم باید عصر خودشو به زندان معرفی میکرد اما گفتیم شنبه صبح بره پیش قاضی تا بتونه قاضی رو متقاعد کنه اما شنبه به خاطره گاز تمام ادارات تعطیل شدند همسرم گفت برم دکتر مرخصی دوهفته ای بگیرم با ازمایش کرونا که زندان نشون بده علت تاخیرشو موجه کنه خلاصه یک هفته قاضی تفره رفت و 8 روز مدام در شعبه موفق به نامه بلا مانع بودن رای بازی رو گرفتیم برگه رو به زندان بردیم که علت تاخیر رو پزشک زندان 5 روزشو قبول کرده ما چه کاری میتونیم انجام بدیم که یک هفته باقی مانده رو براش غیبت رد نکنند و باعث لغو رای بازی از طریق ناظر زندان گرفتار بشیم ؟پارسال بهش عفو دادند از 9 سال با چند سال هم رای باز بوده یکسال و نیم از حبسش باقی مونده ایا امسال هم بهش عفو میخوره ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد