مشاوره حقوقی رایگان - تعویض خودرو صفر معیوب

سلام خودرو صفر کیلومتر 207 سقف شیشه ای یکساله از ایران خودرو پیش خرید کردیم بدون سود و بعد از تاخیر در تحویل خودرو پیامک طرح تبدیل اختیاری به 207سقف فلزی از شرکت جهت تسریع در تحویل خودرو دریافت کردیم که درخواست تبدیل انجام دادیم و در هنگام تحویل خودرو کثیف بود و از طرف نمایندگی بعد از تحویل و امضا به کارواشی در بیرون از مجموعه و با هزینه نمایندگی مراجعه کردیم و بعد از 3 روز متوجه شدیم که در جلو از گوشه بالا یک سانت کج و نامتقارن و در صندوق عقب هم کج و نامتقارن و درز دارد که به نمایندگی جهت رفع ایراد مراجعه شد و گفتن که هیچ راه حلی ندارد و ایراد مونتاژی بدنه است که همخوانی ندارد و خودم هم از طریق سایت به شرکت ثبت شکایت کردم و فقط در جواب نوشته بود که مورد تایید شد و از طریق سایت نظر سنجی که پیامک شده بود تمامی ایرادات بدنی و فنی خودرو را ثبت کردم و دو ماه بعد تماس نظر سنجی کیفیت خودرو گرفتند که تمامی ایرادات بدنی و فنی خودرو به اطلاع شرکت رسید اما نه واحد نظر سنجی شرکت و نه نمایندگی در روزهای اول و نه در مراجعات بعدی در مورد تعویض خودرو و یا راه حل دیگه ای هیچگونه راهنمایی انجام ندادند والان مدت 3 ماه از تحویل خودرو گذشته و کارکرد ماشین 1100کیلومتر است و دارای 3سال گارانتی رنگ و بدنه شرکت است اگر امکانی برای تعویض خودرو و دریافت خسارت وجود دارد لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله امکان آن وجود دارد و می بایست علیه شرکت دادخواست حقوقی مطرح نمایید دادخواست مسئله فنی و حقوقی است تنظیم آن را به وکیل بسپارید