مشاوره حقوقی رایگان - دیوار مشترک با همسایه

با سلام. دیواری بین ما و همسایه می باشد که طبق نقشه برداری با دستگاه پیشرفته مشخص شد که مشترک نیست و از قدیم بخاطر امکانات کم و علم کمتر مشترک زده که به ادراه ثبت درخواست رسیدگی کردیم متاسفانه همسایه اجازه ورود بازرس اداره ی ثبت به خانه اش را نداد.
سوالم
در مورد عریضه که باید به دادگاه تقدیم کنم عریضه مشمول چه مواردی می باشد که اقدام کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق سایت دادگاه درخواست تنظیم دادخواست را ارائه دهد