مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر حادثه

با سلام. بنده در تاریخ 96/12/26 تصادف کردم و به عنوان راننده 100 درصد مقصر شناخته شدم بعد از اینکه شرکت بیمه با توجیه اینکه شما مشمول قانون جدید نمی‌شوید از پرداخت دیه به اینجانب امتناع کرد ، یک دعوی حقوقی را بر علیه بیمه مطرح و ثبت کردم ، الان رای صادر شده به این شرح است که:
خواسته خواهان مصون از ايراد است. و ملاحظه بيمه نامه شخص ثالث و حوادث نيزبوده است. ثانيا هر چند بيمه نامه صادره مربوط به حاكميت قانون بيمه سال87 مي باشد وليكن. با عنايت به مواد115)بند ب) و 226 قانون برنامه پنجم توسعه و اطلاق مواد3و5قانون بيمه اجباري ،خسارت وارده به شخص ثالث در اثر حوادث
ناشي از وسيله نقليه مصوب:29/3/95.تمامي جراحات وصدمات به زيان ديده را شامل مي شود ضمن اينكه مفهوم نقص عضو مصرح دربيمه نامه نيز يك
مفهوم گسترده اي مي باشد كه عموميت آن شامل جراحات نيز مي شود فلذا دعواي خواهان رامقرون به صحت دانسته و به استناد بند«ب» ماده 115 قانون
برنامه پنجم توسعه و مواد 36 و 65 قانون بيمه اجباري مصوب:1395 ومواد:502 و 503 و 519 و 198 قانون آيين دادرسي دادگاههاي عمومي و انقلاب
در امور مدني مصوب 1379/1/21و مواد:219و221و222و225از قانون مدني و مواد: و17و709و710و715و449و559و690و587 از قانون مجازات
اسلامي مصوب 1/2/1392 حكم به الزام خوانده به پرداخت دو درصد ديه کامل انسان بابت شکستگی و خرد شدگی استخون ران پای چپ به صورت دو
قطعه ای و ارش تعبيه ابزار ارتوپدی و خارج نمودن آن به نرخ روز صادر و اعلام می نمايد. راي صادره حضوري محسوب وظرف بيست روز پس
از ابلاغ قابل تجديد نظر خواهي در محاكم محترم تجديد نظر مي باشد.
سوال اینجاست که مگر دیه خرد شدگی استخوان 13.33 نیست؟ پس چرا قاضی به پرداخت 2 درصد حکم داده است؟ آیا همین دو درصد ثبت می شود یا درصد واقعی توسط اجرای احکام صادر می شود؟ و سوال دیگر اینکه خرد شدگی به صورت 2 قطعه ای باز هم همان 13.33 درصد است یا دو برابر آن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را مختصر مطرح کنید تا دقیق‌تر بررسی شود