مشاوره حقوقی رایگان - شهادت

سلام. من کارمند یکی از ادارات دولتی هستم، مدتی قبل بر علیه یکی از کارمندان تحقیق مالی می‌کردند و از من و چند نفر دیگر هم سوال شد ولی کلا سعی داشتند هر طور شده ایشان را مجرم جلوه دهند من صادقانه واقعیات را گفتم و نتونستند چیزی اثبات کنند، الان ایشان از بازرسین شکایت کرده و بعنوان شاهد تعدادی را خواستند که حسب دستور قضایی در کلانتری شهادت دهیم، من باز للهی واقعیات را گفتم، الان از اداره تحت فشارم که چرا شهادت داده ام و از ما شکایت می‌کنند، آیا دادن شهادت صادقانه جرم است و لطفا بفرمایید چکار کنم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر قابل اثبات نباشد ممكن است به عنوان تهمت يا افترا تحت رسيدگي قرار گيرد