مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک

با سلام یکی دو هفته میشه یه ماشین رو خریدیم که خود اون هم از یه کس دیگه خریده که نیست و نمیاد برای تعویض و هم سند و هم وکالت از فروشنده رو گرفتیم فقط تعویض پلاک انجام نمیشه چون موتور جدید روی ماشین گذاشته شده و شماره موتور موجود نیست و برای همین پلاک نمیزنن وکالت هم تموم شده پول فروشنده رو کامل ندادیم به صورت چک هست برای این ماه توصیه تون چیه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدوا اظهارنامه مربوطه را ارسال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قرارداد و تعهدات فی مابین می توانید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و موارد را به اطلاع ایشان برسانید تا بعدا برای تان مشکل ایجاد نشود