مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی

سلام و درود خدمت وکلای کار درست و زحمت کش
شخصی از من پدرم و برادرم بخاطر درگیری شکایت کرده دیه صادر شده و پرونده در اجرای احکام هست حالا دیروز شاکی در اجرای احکام رضایت داده اما از دیروز هیچ پیامکی مبنی بر اینکه پرونده بسته شده یا مختومه شده برای ما ارسال نشده دلیلش چیه؟
سوال دومم هم اینه آیا شاکی میتونه دوباره شکایت خود را ادامه بده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بسته نشدن پرونده بعد از رضایت شاکی مختومه نشدن پرونده بعد از صدور حکم شکایت بعد از رضایت شکایت درگیری رضایت شاکی پرونده مختومه