مشاوره حقوقی رایگان - غرامت جنگی جانبازان

من همسر جانبازی هستم که 30سال پرستاری ایشان رو کردم حق جانبازی ایشون پایمال شد سنگر روی کمرش آوار میشه ترکش قفسه سینه ش میخوره 3روز تو بیابان گم میشه که مجبور میشن علف بخوره ترکش شاهرگش رو پاره کرده که به عنوان شهید میبرنش سردخونه اما نجات پیدا میکنه موقع شیمیایی ماسک خودشو میده به همرزم مجروحش ونهایتا موجی شده به خاطر موجی بودنش نرفته دنبال پرونده جانبازیش غیابی 10 درصد بهش جانبازی میدن که واقعا حقش پایمال شده دلم نمیخواد الانم غرامتش پایمال بشه مخصوصا حق خودم وبچه هام که به خاطر مشکل اعصاب پدرش خیلی زجر کشیدیم الان سئوالم اینه که آیا 10 درصد جانبازی مثل بقیه غرامت بهش تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید به بنیاد امور ایثارگران مراجعه نمایید و یا از طریق سامانه این ارگان درخواست اعتراض خود را ثبت کنید تا در کمیسیون بررسی شود