مشاوره حقوقی رایگان - طلب کار

آیا میتوانم حساب‌ها ی ضامن پشت سفته را مسدود کنم؟

پاسخ ها :

مسدودی حساب ضامن سفته ضامن سفته ضامن سفته

سوالات مرتبط

ضامن
بنده ضامن شخصی شدم پشت سفته به عنوان ضامن امضاء کردم حالا طرف رفته حساب منو توقیف کرده ایا میتونه از حساب من پول بردارد...
مسدودی حساب ضامن سفته
سلام. من ضامن سوم هستم که بابت ضمانت پشت سفته وام گیرنده رو امضا کردم. از بانک برای من اخطاری نیامده ولی حساب من رو مسدود کردن بخاطر عدم پرداخت اقساط توسط وام گیرنده. بانک مجوز چنین کاری و داره وقتی ح...
مسدود شدن حساب یارانه توسط سفته
سلام من بخاطر ی نفر پشت سفته 6تومن امضا کردم طرف پولشو نداده بعد رفته شکایت کرده کل حسابم بسته شده دادگاه هم وقت نکردم برم شهرستان بودم کل مبلغ شش میلیون نهصدهست پرداخت کنم حساب باز میشه...
ضامن سفته
باسلام،سفته به مبلغ 360 میلیون تومان از شخصی داریم،مادرشون پشت سفته به تاریخ 1401/1/31 به عنوان ضامن امضا کردند،درحال حاضر بدهکار میگن ندارم پول رو بدم،ا- آیا میتونیم پول رو از ضامن بگیریم؟ 2-اگر ضامن...
فرق بین ظهرنویس و ضامن در پشت سفته
سلام وقت بخیر سوالی داشتم اگر شخصی به عنوان متعهد سفته ای به من داده باشد و پشت سفته را ضامن به اشتباه قسمت ظهرنویس تکمیل کرده باشه چه فرقی بین ضامن و ظهرنویس میباشد آیا برای من که سفته را دارم به ...