مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت اضافه ارتفاع ساختمان

با سلام و احترام
خواستم به عرض برسانم بنده یک ساختمان شرقی در حال ساخت دارم که مجوز 3 طبقه روی پیلوت دارد . حالا من فونداسیون و دیوار برشی رو برای 6 طبقه طراحی کرده و دارم می‌سازم. همسایه دست چپی بنده که ضلع شمال من میشه میگه من اجازه نمیدم که بیشتر از 3 طبقه بسازی.
لازم به ذکر است که شرط اشرافیت و سایه اندازی رو رعایت کرده ام و حتی ساختمان ایشان 2 متر از ساختمان من جلوتر هست.
لطفا بفرمایید که از لحاظ ارتفاعی ایشون میتونه جلوی من رو بگیره یا خیر؟
قبلا از حسن توجهتان کمال تشکر و قدردانی را دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا وضعیت ملک از نظر اضافه ارتفاع متراژ بررسی شود و کارشناس در خصوص ان نظر دهد سپس دادخواست مرتبط دهید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود و عرض ادب، بنده شخصا به موکلین خودم توصيه مي کنم قبل از اقدام اداري و عمرانی نسبت به ساخت رضایت همسایگان را اخذ کنند در مورد حضرتعالی فرای تجاوز به زمین همسایه و مالک مجاور فقط می تواند حق اشرافیت و نور را مطرح کند که به نظر نمي رسد وارد باشد النهایه اگر مورد واقع شد و از طريق ثنا متوجه اظهارنامه یا ابلاغيه شدید حتما بل بنده در ارتباط باشید جهت ارائه دفاع متناسب فعلا می توانید مطابق مجازات صادره به کار خود ادامه دهید. مسعودرضا بلادری عضو مرکز وکلای قوه قضائيه استان تهران

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مدارک و اسناد شما باید بررسی دقیق شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری پیگیری کنید تا بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع باید از طریق کارشناس شهرداری مورد اظهارنظر قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا درخواست تامین و جلب نظر کارشناس را تنظیم کنید تا ملک کارشناسی شود