مشاوره حقوقی رایگان - قرار نیابت قضایی

بنده چند ساله شهرستانم کارمند دولت هم هستم بخاطر دعوی انتسابی به منظور کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع و استفاده و تقلب از امتیازات ابلاغیه اومده که برم تهران و گفته عدم حضور قرار جلب است.نه طرف دعوی رو میشناسم و نه اصلا از این قضیه هیچ اطلاعی ندارم،
آیا میتونم از شهرستان نیابت بگیرم که تهران نروم و از اینجا پیگیر با‌شم. ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر-دادگاه صالح دادگاه محل وقوع جرم است.یاباید وکیل بفرستید یاحضوری پیگیری کنید