مشاوره حقوقی رایگان - رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری

سلام بنده اسفند 1400 ازمون استخدامی علوم پزشکی قبول شدم و بخاطر 24 روز سنم زیاد بود در مصاحبه رد شدم
اخیرا هیات عمومی دیوان رای صادر کرده و شرط سنی آزمون ها را لغو کرده
تاریخ رای برج 8 سال 1401 هست
موضوع شکایت هم براساس لغو شرط سنی ازمون دیوان محاسبات در بهمن 1400 بوده که شرط سنی رو لغو کردن در این رای

سوالم این هست من میتونم شکایت کنم و درخواست استخدامی بدم بر اساس رای دیوان عدالت؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
بله میتوانید درخواست مکتوب خود را با توضیح تمامی موارد ثبت کنید و احقاق حق خود را بخواهید