مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدربزرگ

سلام وقت بخیر ‌‌پدرمن قبل پدربزرگم فوت شدن وبعدش تا زمانی که پدربزرگم درقید حیات بود تحت کفالتش بودیم(منو مامانم) حقوق پدر خودم یک سری مشکلات داشت که بعد فوت پدربزرگم مامانم تونست بگیره احتمال داشت اصلا نتونیم بگیریم الان مامانم حقوق پدرمو میگیره(من کارت بانکی جدا برای سهم خودم ندارم همشو مامانم میگیره)
باتوجه به اینکه تا زمانی که زنده بود تحت کفالت پدربزرگم بودم امکانش هست بتونم حقوق پدربزرگم و بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تحت تکفل پدر بزرگ باشید و حقوق بگیر نباشید می توانید مستمری پدربزرگ را دریافت کنید.
جهت پیگیری با ارائه مدارک به بیمه مراجعه کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به اداره مربوطه مراجعه نمایید چراکه دریافت مستمری مطابق قانون تامین اجتماعی و تحت شرایط خاص خود می باشد