مشاوره حقوقی رایگان - امضا گرفتن

سلام خسته نباشین پدرم مرغداری داره و برادرش 12 سال پیش که حسابدارش بود تو یه کاغذ امضایی گرفته که پدرم نخوانده امضا کرده
حالا میبینیم رفته با استفاده از اون امضا شکایت کرده که نصف این مرغداری مال اونه باید اجاره هاش رو بدهد الان ما باید چیکار کنیم این امضا پس میتونه بگیره ممنون میشم اگه راهنمایی کنین. باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نمیشه گفت ندانشته و نخوانده چرا که دلیل قانع کننده ای نیست ولی طبق شرایطی راه دفاع وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما می تواند سوءاستفاده از سفید امضاء شکایت کنه و درخواست ارجاع به کارشناسی بده اگر سوءاستفاده کرده باشد از طریق کارشناسی قابل تشخیص است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید سوءاستفاده از سفید امضاء و جعل ثابت شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه که اگر سند به شکل سفید از پدر شما امضا گرفته شده باشد توسط کارشناس رسمی دادگستری قابل تشخیص می باشد تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول میتوانید دره شکایت کنیم با توجه به اینکه این موضوع ممکن است در آینده عواقبی برای شما داشته باشد بهتر است در ابتدا تحقیقات خود را جامع و کامل انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما باید درصدد باشید تا امضاء را با استمداد از مدارک و شواهدی که دارید بی اعتبار کنید.