مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی نقص عضو

با سلام. اینجانب در کودکی تصادف کردم منجر به قطع پای چپ از بالای زانو شد. مدت 10 سال سابقه بیمه دارم و به علت عوارضی که معلولیت برایم ایجاد کرد دچار درد کمر و پا شدید هستم که چند روز بدون حرکت میشم .. و به علت اینکه عضو قطع شده داخل سوکت پروتز هست دچار زخم های شدید میشم که امکان استفاده از پروتز را از من میگیرد .. و همچنین به علت اینکه شغلم فنی هست کارفرمایان با شرایطم مشکل دارن که منجر به آسیب روحی روانی در من شده .. لطفا راهنمایی بفرمایید میتونم خودمو از کار افتاده کنم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تقاضای ازکارافتادگی را به کمیسیون بیمه بدهید تا بررسی شود...