مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه در حکم اداره کار

بعد از قطعی شدن حکم اداره کار و مراجعه به اجرای احکام و درنهایت طبق ماده 180 اداره کار پرونده به دادیاری ارجاع شد و کارفرما با ارائه مدارک شرکت ادعا نمود که نام شرکتش با نامی که ما از آن شکایت کردیم فرق دارد و هیچ بدهی به من ندارد.
با ارائه مدرک استعلام از اداره کار و مشخص بودن شماره ثبتی شرکت در دادخواست اداره کار و ثابت شدن اینکه شکایت ما از کارفرما درست بوده و فقط اسم شرکت در اساسنامه نام دیگری دارد
آیا طبق ماده 712 قانون آئین دادرسی مدنی تاخیر تادیه به حکم اداره کار تعلق میگیرد
و شرکت و مدیرعامل شرکت هیچ چیزی به نامشان نیست و بیش از یکسال است که تعطیل است و آخرین تغییرات هیات مدیره مربوط به سال 93 بوده و شرکت مذکور شرکت مسافربری می باشد
آیا می توان از شرکت با توجه به اینکه نام فعالیت شرکت با نام اصلی شرکت مغایرت داشته شکایت دیگری بکنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تاخیر تادیه آرا اداره کار از طریق دادخواست حقوقی دادگاه قابل مطالبه هست نه مستقیما