مشاوره حقوقی رایگان - سوال در رابطه با تقلیل مجازات

سلام .. جرم نگهداری مواد مخدر 5گرم و شصت سانت گرم شیشه و یک عدد پایپ
قاضی حکم داده واسه نگهداری مواد 64 ماه حبس درجه چهار و سی و شش ضربه شلاق و دویست و چهل و هشت میلیون ریال جزای نقدی

بابت مباشرت در حمل و نگهداری یک عدد پایپ سه فقره پانزده میلیون ریال جزای نقدی...بعد گفته فقط مجازات اشد اجرا بشه اگر بدلایل قانونی محازات اشد تقلیل تبدیل یا غیرقابل اجرا بشه مجازات بعدی اجرا میشه..
بعد نوشته بخاطره نداشتن سابقه موثرکیفری مجازاتهای تعیین شده به یک دوم تقلیل و تخفیف میدهد
این حکم ینی چی..میشه برام توضیح بدید..دفعه اولم بوده بگید چیکارکنم توروخدا.ممنونم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و سنجیده ای از آن به عمل آید و بعد نظر قطعی داد