مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی و تهدید شوهر در محل کار همسر

باسلام. سه سال می باشد که با همسرم مشکل داشته و شکایاتی از بنده داشته که مهریه رو‌ نگیرم تهمت و …شکایتی نبوده که از من نکرده باشد.
حدود یک‌ ماه اخیراً با محل کار اینجانب تماس گرفته و به همکاران من اعلام میکنه
که می خواهم با مدیریت صحبت کنم
یا اینکه اسم منو میاره با من کار داره یا میگه میام اونجا آبروریزی و‌ تهدید می کنه ممنوع الکار می کنمت
درحالی که شکایت مزاحمت ازش کردم‌ نتیجه نداشت
باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مزاحمت تلفنی همسر مزاحمت توسط همسر تهدید توسط شوهر مزاحمت تهدید