مشاوره حقوقی رایگان - صلح یک دانگ مشاع از ششدانگ منزل با همه متعلقات

با سلام پدرم در سال 48 یک دانگ مشاع از ششدانگ منزل خود را طی یک قواله صلح قطعی در قبال یک سیر نبات کرده وقید شده از ملکیتش خارج ودر ملکیت متصالح در آمد اما در ادامه شرط کرده تا زمانی که در قید حیات هستم حق هرگونه تصرف حتی فروش را داشته باشم آیا این با صلح قطعی که کرده منافات ندارد بعد در سال 69 جهت تعریض خیابان فقط با امصای خودش در اختیار شهرداری قرار داده از198متر 135 مترمورد مسیر و63متر باقی مانده 39 متر فروخته خانه جدید خریده وبیسواد اما برادرم که در جریان بوده 24 متر را طی صلح نامه از پدرم میگیرد در حالی که مادرم یک دانگ داشته آیا این صلح نامه اعتبار دارد ممنون

پاسخ ها :

صلح یک دانگ از ملک مشاع توسط پدر صلح ملک توسط پدر صلح ملک صلح