مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مدرک تحصیلی برای بار اول دروزارت نفت

باسلام و احترام
بنده استخدامی رسمی سال 91 درشرکت نفت بامدرک مهندسی نفت هستم.
درسال 92 (درمقطع ارشد ورشته مهندسی نفت گرایش نفت)دانشگاه قبول شدم و به علت مشکلات عدیده ای که داشتم،بدون اطلاع از قانون تعدیل مدرک ،مجددا درآزمون سراسری سال 98شرکت کردم وقبول شدم ومجددادرهمان رشته باگرایش (نفت- بهره برداری)دردانشگاه ثبت نام کردم ودروس پاس شده از قبل را هم معادلسازی نمودم.
بنده سال 1400 مدرک رو اخذکردم.متاسفانه درمدرک ماخوذه وارائه شده سال ورود به دانشگاه ،سال98 قید شده وبه همین دلیل درنامه ای که برای بنده درجواب درخواست تعدیل از طرف اداره مربوطه برای بنده ارسال شده به طورضمنی موضوع محدودیت سال شروع به تحصیل اشاره شده!.
بااین مضمون " مطابق باضوابط ومقررات به دلیل برابرنبودن شرایط احراز تحصیلی سمت درزمان شروع به تحصیل بامدرک‌ماخوذه نامبرده امکان تعدیل مدرک مشارالیه درحال حاضرمیسرنمی باشد"

میخواستم ببینم آیاراهی وجودداردکه پیگیری کنم و بتوانم بااستناد به اینکه سال وروداولیه من 92 بوده و مجددا سال98 دانشگاه ثبت نام کردم (درواقع تعدادی ازدروس مدرک اخذ شده در98 دروس معادلسازی شده از سال ورود92 هستند)و همچنین نظربه اینکه بار اول است که درخواست تعدیل مدرک نموده ام،
آیا امیدی به اینکه مدرک ارشد ارائه شده راتعدیل کنم وجود دارد؟چه راهکاری پیشنهاد میفرمایید؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد و اظهار نظر دقیقی به توان کرد