مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض کارفرما به رای صادر شده

بعداز رای صادر شده اداره کارکارفرما درخواست تجدیدنظرثبت کرده اداره کارمبلغ 40میلیون حقوق برام رای صادرکرده و5روز ازرای صادرشده گذشته وشرکت ما یه حقوق 9300واریزکردبرام و درخواست تجدیدنظرثبت کرده که حقوق را اشتباه واریزکرده برام بخاطرهمین حقوق درخواست تجدیدنظرثبت کرده رای به نفع کی میشه .وچقدرزمان میبره تا جلسه بعدی

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام خدمت شما دوست عزیز این که رای به نفع چه شخصی صادر شود مشخص نیست و مدت زمان آن هم بستگی به تعیین اوقات دادگاه دارد حداقل یک ماه و حداکثر دو ماه