مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اردوگاه ندادن ماموره بدرقه

س من از اصفهان تعداد44 افغانی داشتم دستگیری از اردوگاه اصفهان که ماموربدرقه ندادند وبه بنده گفتن نامه امضا کن وپول مامور بدرقه بگیر ولی من امضا نکردم وشاگرد ماشین امضا کرد بعد تعداد11 نفر فرار کردند حالا تقصیر من چیه که من اولین سرویس بود که با این ماشین میرفتم ماشین پارکینگ هست چرا مدارک من راننده گرفته حالا دوهفته هست جواب نمیدند اخه با این گرونی ها با داشتن 4 فرزند تو امرمعاش زندگیم به مشکل خوردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید.
با توجه به اینکه مامور بدرقه نداده اند به نظر برای شما مشکلی پیش نمیاد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همین حرفها را به قاضی بگو و درخواست رفع توقیف خودرو را بده