مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع از فروش مال غیر

با سلام . بنده ملکی خریداری نموده ام .بعد از مدتی متوجه شدم که این ملک برای فردی که من از اون خریداری کردم نبوده است.
حال بنده می خوام شکایت فروش مال غیر از ایشون انجام بدم ، فرد فروشنده به راست یا دروغ میگه که خودم هم اطلاعی نداشتم که این زمین برای این فرد بوده . میخواستم بدونم اگر در دادگاه اثبات شود که سو نیت و قصد کلاهبرداری وجود نداشته باشد . تکلیف بنده چه می شود ، آیا میتونم درخواست طلب پولم را بکنم ( با این وجود که زمین رو بنده 3 سال پیش خریدم 500 میلیون و الان همون زمین 4 میلیارد قیمت داره ) 500 میلیون با احتساب تورم به من پرداخت میشه یا پول زمین به من پرداخت میشه ( با توجه به رای وحدت رویه 118 ) ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اطلاع نداشته باشد و سوء نیت احراز نشه دادگاه نمی تواند مجازات تعیین کند.
در این صورت شما به عنوان خریدار می توانید دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن به نرخ روز و طبق نظر کارشناس بدهید.
حتی اگر سوءنیت احراز بشه و دادگاه مجازات تعیین کنه در پرونده کیفری به نرخ روز و کارشناسی محکوم نمی کنند و شما باید جدا دادخواست بدهید.