مشاوره حقوقی رایگان - خرید از املاک با مشاور سیار

با سلام
ملکی در املاکی معامله شده با مشاور سیاره
در ابتدای معامله 35 م از طریق دستگاه پوز دستگاه کشیده شده
و بعد از انتقال ملک در دفتر خانه فروشنده اعلام نموده که اون هزینه ابتدایی به من پرداخت نشده
اکنون مشخص شده دستگاه pos متعلق به مشاور سیار که در املاک بوده میباشد و املاکی نیز اعلام میکند دستگاه بنده نبوده
و فقط بنده قرارداد را با مهر و امضا مغازه خودم انجام دادم در ازای 5 م از طرف مشاور
الان باید چه کرد؟
فروشنده از شهر دیگریست به بنده اعلام نموده شما شکایت کن و بنده به عنوان شاهد اعلام میکنم که خریدار در املاک کارت کشیده ولی بعد از کارای انتقال مشخص شده کارتخوان مربوط به شخص املاک نبوده
بنده نیز اعلام میکنم شما شکایت کنید در اتحادیه تا اتحادیه بنده و املاک راجهت حضور دعوت کنند و بنده اعلام کنم که کارت کشیدم
صاحب املاک اعلام میکند به من ربطی ندارد و شما باید متوجه میشدید که از دستگاه کارت خوان بی سیم استفاده میکنند
بنده خریدار و فروشنده هم اعلام میکنیم که شما باید اعلام میکردید دستگاه کارتخوان متعلق به املاک نیست و یا اجازه نمیدادید و مهر املاک پای قرارداد هست و املاک مسئول است
از طرف مقابل موضوع مورد بحث اینست که مبلغ مورد مطالبه بعد از کسر کمیسیون 5 م میماند که باید به فروشنده تحویل داده شود ولی مشاور سیار تلفن طرف را جواب نمیدهد و فروشنده به خاطر این 5 میلیون طلب 35 م را یکجا کرده
دقیقا الان باید چه کرد؟
بنده شکایت کنم که با کارت من پول واریز شده
یا فروشنده که پول به حسابش واریز نشده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد