مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

سلام و عرض ادب
چندماه پیش زن برادرم به علت تخلفات قبلی از بنده در دادگاه شکایت و چونکه شکایت ایشان بی ثبات بود بنده تبرئه شدم.
حالا دوباره آمده شکایت کرده از بنده به جرم ورود به عنف و فکر می‌کنم طبق معمول مادر و خواهرش را برای شهادت دروغ به دادگاه بیاورد ایا در دادگاه میتوانم از خودم دفاع کنم ؟
ممنون از لطف شما عزیزان.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما میتوانید دفاعیات خود را مصرف کنید می توانیم جرح شهود نمایید