مشاوره حقوقی رایگان - شک به همسر و ناشزه شدنش

سلام وقتتون بخیر.. اقایی 39 ساله هستم 23 ساله ازدواج کردم در سن 16 سالگی و دو فرزند دختر دارم. همسرم از همون اوایل ازدواج با هر مردی که بهش ابراز علاقه میکرد دوست میشد چند باری متوجه شدم که اخرین بارش قبل از به دنیا اومدن فرزند دومم بود که ی اقا رو که باهامون رفت و امد خانوادگی داشت رو تو خونه گرفتم البته ن لخت و در حالت خیانت اما به هر حال به قصد انجامش اومده بوده ولی من به خاطر ابروم و سن کمی که داشتم گذشت کردم ولی باز هم دست بردار نبود تا اینکه مدتی از اون شهر رفتم و الان 15 سال میگذره و الان حدودااا همسرم 4 ساله با من رابطه جنسی برقرار نمیکنه حالا با دلایل خودش که اغلب هم غیر منطقیه هستن . الان من چکار باید بکنم تا از این وضع در بیام ایا زنی که 4 سال با شوهرش رابطه نداره داره خیانت میکنه . لطفااا کمکم کنید من خودم 39 سالمه اما تا الان به غیر از همسرم با هیچ زنی رابطه نداشتم و نخواهم داشت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع شما بیشتر ابعاد روانشناسی دارد تا حقوقی باید ابتدا با یک مشاور خانواده گفتگو کنید راه تعامل وجود دارد بهتر است دست از شک کردن به همسر بردارید