مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو از پارکینگ بدون مدارک

سلام. ماشینم به دلیل نداشتن بیمه سه ساله تو پارکینگ پلاک به اسم خودمه ولی همی مدارک گم کردم فقط یه بیمه نامه پاره پاره دارم ماله سال نودچهاره حالا میتونم بدون مدارک ماشینمو از پارکینگ دربیارم‌ ماشین من همون چوری تو پارکینگ فروختم باید چیکار کنم؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

ترخیص خودرو از پارکینگ بدون مدارک ترخیص خودرو از پارکینگ ترخیص خودرو خودرو