مشاوره حقوقی رایگان - نشتی آب از همسایه

با سلام و احترام
یک واحد اداری - تجاری با 4 طبقه و هر طبقه دو واحد هستیم. طبقه اول چند سال است که دستشویی واحد خود را کور کرده و به بالکن انتقال داده است (البته بدون اجازه مالک ملکی ساختمان) (همه واحدها مستأجر و دارای سرقفلی هستند و مالک ملکی کل ساختمان چند سال است که نیستند و گویا خارج می‌باشند) از تاریخ 15 شهریور 1401 از محل فوق الذکر آب به طبقه همکف که یک رستوران است نشتی داده (کنتور آب رستوران جدا هست و از طبقه اول به بالا یعنی 4 واحد دارای یک کنتور مشترک آب هستیم). حال طبقه اول به جای تعمیر خرابی در محل دستشویی سابق و جلوگیری از نشتی آب؛ از تاریخ مذکور مبادرت به بستن کنتور آب و قطع کل آب 4 واحد نموده و علیرغم تذکرات بنده و سایر واحدها؛ هیچ اقدامی جهت رفع خرابی داخل واحد خود نمی‌کند. حال بنده به تنهایی از طریق شورای حل اختلاف تأمین دلیل گرفته‌ ام و کارشناس هم علت خرابی و نشست آب از طبقه اول را تائید و اعلام خسارت هم نموده‌اند.
آیا بنده باید دوتا دادخواست: 1- الزام به تعمیر و 2- مطالبه خسارت نمایم؟
آیا می‌توانم علاوه بر این؛ داخواست کیفری ممانعت از حق را هم ارائه بدهم.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باید بدوا درخواست تامین خواسته به انضمام جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ کنید تا میزان خسارت و مقصر برآورد گرفته شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت به انضمام خسارت تاخیر تادیه و خسارت هزینه دادرسی را ثبت نمایید