مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سال 98 قصد پیش خرید آپارتمان داشتم و در ازای 500 میلیونی که دادم سازنده گفت چون تا زمان احداث سقف چهارم مجاز به تنظیم قرارداد پیش فروش نیستم یک چک 650 میلیونی به سر رسید یکسال بعد بهت میدم که اون موقع بتونیم این مبلغ رو توی قرارداد رسمی پیش فروش ، بعنوان پیش پرداخت تلقی کنیم.
اما 6 ماه بعد همسرم مهریشو از طریق ثبت اجرا گذاشت و این چک رو بعنوان سرمایه گذاری توقیف کرد. سال بعد که سقف چهارم احداث شد ما قرارداد پیش خرید امضا کردیم و 650 بعنوان پیش پرداخت حساب شد.
حالا که آپارتمان تکمیل شده و توش ساکن شدم همسرم اعتراض کرده که ملک باید فروخته بشه و 650 به ایشون تقدیم بشه.
آیا اعتراضش وارد هست ؟
واحد 81 متری هست و همین خانه رو فقط دارم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد که باید هرکدام از آنها را تک تک بررسی کرد و بعد به نظر قطعی رسید