مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از تخفیفات بیمه

سلام خودرو پراید داشته وفروخته ام ومی خواهم از پلاک خودرو استفاده کنم آیا امکان هست خودرو به نام همسرم بزنم وپلاک به نام همسرم بزنم واز تخفیفات بیمه استفاده کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان انتقال تخفیفات بیمه وجود دارد البته به هرکس نمی‌شود. شرایطی دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر پاسخ مثبت است ولی باز از شرکت بیمه سوال نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در حال حاضر تخفیفات بیمه شخص ثالث بیه کد ملی شما تعلق می‌گیرد نه به خودرو برای همین هم اگر خودرو دیگری بخرید میتونید از تخفیفات استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
از نمایندگی شرکت بیمه پیگیری کنید