مشاوره حقوقی رایگان - خسارت بیمه بدنه

سلام و وقت بخیر
در یک تصادفی که دایی بنده مقصر نبودند و یک خودرو از پشت به خودرو ایشان برخورد کرده است.ایشان در پشت چراغ قرمز بودند و راننده متخلف از پشت به ایشان برخورد کرده است.ماشین دایی بنده به نام خودشان نیست و از شوهرخواهرشان خرید کرده اند.امامشکلی که وجود دارد اینکه الان بعداز براورد هزینه خسارت بیمه گذارخسارتی به ایشان پرداخت نمیکند چون خودرو به نام ایشان نیست و شوهرخواهرشان فوت کرده اند.بفرمایید الان باید چه کاری انجام بدهند.ایاامکان دریافت خسارت وجود دارد یا میتوان از فرد مقصر خسارت نقدی گرفت یا از بیمه بدنه خودروی خودشان استفاده کنن؟و مراحل انجام به نام شدن خودرو را بفرمایید لطفا سپاس

پاسخ ها :

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سند علیه وراث مطرح کنید.