مشاوره حقوقی رایگان - ارسال نامه از دادگاه تجدید نظر به بدوی

نامه وارده با شماره ... از دادگاه شعبه ... تجدید نظر با موضوع وصول پرونده دریافت و به شماره ... ثبت شد
با توجه به آنکه چند روز قبل حکم قطعی دادگاه تجدید نظر مبنی بر نقض رای بدوی و صدور رای قطعی اعلام شده است

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده به دادگاه بدوی ارجاع شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان اظهارنظر دقیقی نمود