مشاوره حقوقی رایگان - تحقیقات محلی

با سلام
دادیار بابت پرونده ضرب و جرح به استناد تحقیقات محلی اقدام به صدور رای به نفع شاکی نموده و اینکه در صورتجلسه تحقیقات محلی از بردن نام شهود خودداری شده و به شهود عینی مشتکی عنه نیز که در محل حاضر بوده اند توجه نشده چطور میتونم با وجود شهود عینی که حاضر به شهادت هستن در مقابل اتهام کذب ضرب و جرح که ذکر شد دفاع کنم با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طی یک لایحه دفاعیه استشهادیه و دفاعیات خودتان را ارائه نموده و درخواست رسیدگی و در صورت صدور حکم درخواست تجدید نظر خواهی نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رای دادیار اگر صادر وپرونده در دادگاه رفته در جلسه رسیدگی دفاع نمایید ومعترض ودرخواست استماع شهادت شهود دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما همچنان فرصت دفاع در دادگاه کیفری دارید می توانید تقاضای احضار و جرح شهود بدهید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور قرار جلب به دادرسی پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شود و شما می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید
و شهود خود را نیز می توانید در دادگاه حاضر کنید.
دادگاه با توجه ب محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

باید آرا صادره و مستندات مربوطه به نظر برسد