مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن دختر مجرد از خانه توسط مادر

سلام من‌دختر 25ساله مجرد هستم دانشجوی دانشگاه آزاد پدرم 20سال پیش فوت کرد که ارثی برای من نذاشته بود وقتی 18سالم شد مادرم گفت دیگه خرجتو‌ خودت باید بدی منم رفتم سر کار کارگری کردم و‌درسم رها شد چون هیچ پولی نداشتم برای ادامه تحصیل بعد‌ چندین‌سال مادربزرگمو‌ راضی کردم‌هزینه تحصیلمو‌ بده و قبول کرد شهریه دانشگاهمو‌ میده مادرم وضعیت مالی خوبی ‌داره مستمری بگیره و شاغل هم هست خونه‌ و‌ ماشین‌ هم به نام‌خودش داره ولی هیچ خرجی برای من نمیده هیچی ؛ یه مبلغ مستمری خیلی کمی از بیمه تامین اجتمایی پدرم هست اون فقط بهم‌میرسه با همون و‌ قرض‌ و وام زندگیمو میگذرونم الان میگه میخوام ازدواج کنم باید بری، از خونه میخادبیرونم‌کنه من کار ندارم دانشجو ام و حتی قسط‌بانک‌هم‌دارم .. میخاستم‌بدونم میتونه منو‌ بیرون کنه از خونه ؟

پاسخ ها :

علیرضا ایپکچی عظیمی

جناب آقای علیرضا ایپکچی عظیمی :

سلام اگه خونه متعلق به مادرتون باشه با توجه به سن شما تکلیفی برای نگه داشتن شما از لحاظ قانونی ندارد