مشاوره حقوقی رایگان - کتک و قصد خفه کردن خواهر توسط برادر

با غرض سلام و ادب من دختر خانم 49 ساله ای هستم که ازدواج نکرده ام به خاطر مسائل پدرم در خانه برادر بزرگ نزدیک 60 سال زندگی میکنم او به خاطر برادر مریضم که اسکیزوفرنی داره و شروع به آزار فحاشی و اذیت من کرده هر چند ماه یکبار به من حمله و ایندفعه قصد خفه کردن من داشت با تشویق برادر مریضم
من مترجم کتاب هستم دیگه امنیت جانی ندارم و باید بدانم میتونم در صورت نداشتن جراحات ولی بدلیل صدمات روحی به پلیس شکایت کنم و هر چه سریعتر از اون خونه خارج شوم با توجه به اینکه درآمد و پولی ندارم

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام منع قانونی برای خروج شما از آن خانه وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوالی که فرمودید که سوال ساده نیست و نیازمند بررسی مدارک شماست چرا که کارهای زیادی شده است و صرف یک موضوع نیست باید اظهارات شما همراه با رویت اسناد و مدارک باشد تا به نتیجه رسید