مشاوره حقوقی رایگان - سوال ملکی

عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
زمین داریم به سه قسمت تقسیم شده که قسمتی از آن که طبق برنامه ها عمومی مصوب 1385 به یکی از ارگان دولتی واگذار شده و قسمتی دیگر از زمین مزبور به( راه و شهرسازی) جاده الحاق شده است خسارت مربوط به آن قسمت از زمین که به جاده الحاق شده است از سوی شرکت مذکور پرداخت نشده است بعدا برای باقی مانده زمین مزبور سند جدید گرفتیم
سوال بنده از اساتید محترم این است که آیا با وجود گرفتن سند جدید می توانیم خسارت مربوط به زمین که به جاده الحاق شده است را بگیریم ؟ براساس چه ماده و تبصره ای ؟
لطفا راهنمایم کنید خیلی ممنون

پاسخ ها :

الحاق زمین به جاده