مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در محوطه مجتمع

سلام. اخیرا مدیر مجتمع تصمیم گرفته به علت کمبود فضادر محوطه مجتمع هر واحد بیشتر از یک ماشین حق پارک نداشته باشه. سند هیچ واحدی پارکینگ نداره و همه داخل محوطه پارک میکنند.
حدود13ماشین اضافی هستن که خب مسلما مخالف اینکارن و راضی نیستن این قانون باشه. ایا مدیر بلوک اجازه همچین کاری داره؟ ایا میشه از طریق قانون اینکارو لغو کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد تایید کلیه ساکنین باشد و صورت جلسه شود