مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت عدم مراقبت صحیح از فرزندم

با سلام و احترام
من زوج هستم طلاق گرفتم و یک پسر 6 ساله دارم که تا پایان 7سالگی حضانتش با مادرش میباشد من هر موقع به ملاقات فرزندم میروم مریض است و ضعف جسمانی دارد و مادرش صبح ها میرود سرکار و پسرم را نزد مادرش میگذارد و به پسرم نمیرسد و مراقبت صحیحی از فرزندم ندارد آیا میتوانم در این خصوص شکایت کنم و حضانت فرزندم را پیش از موعد بخواهم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید عدم صلاحیت مادر را ثابت کنید بله دادگاه سلب حضانت میکند