مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حضانت فرزند

با سلام، پدری هستم که پس از طلاق از همسرم سال ها پیش حضانت فرزند دخترم را نیز داشته ام. در حال حاضر دختر بنده 16 سال دارد. دو سال است که به اسرار خودش و گرفتاری کاری بنده و بهانه مدرسه ی بهتر، پیش مادرش زندگی میکنه. خرجشم دادم تماما. تا این که چند ماه قبل از طریق اینستاگرام و آشناها، از رابطه ی دخترم با پسر جوانی با خبر شدم. کم کم همه چی بدتر شد و عکس های نامشروعی از ایشان و دخترم به دستم رسید. اقدام به توضیح از ایشان و مادرش کردم که جواب های نامربوط شنیدم. توهین و ناسزا ، دیگر دخترم که معمولا 2 روزی در هفته پیش بنده میامدن، ارتباطشان قطع شد. خانواده مادرش و مادرش قطع تماس کردند.
بنده حتی از سلامت جنسی دخترم نگرانی فراوان دارم. با حضور درب منزل خواستار تحویل دخترم شدم که منجر به دعوا و فحاشی و ضرب وشتم از طرف آن ها مواجه شدم. مامور 110 خبر کردم نامه ای داد که از طریق دادگاه اقدام کنم.
راهنمایی برای پس گیری دخترم. شکایت از مادرش چون مطمئن نیستم دخترم الان دیگه سالم باشه و از اون پسر جوان چون مطمئنا اغفال کردن دخترم رو و حتی مصرف مشروبات الکلی و غیره مشاهده شده تو روابط و عکس هاشون. و در فضای مجازی عکس های غیر اخلاقی از فرزندم در پیج اینستاگرامشون منتشر کردن که آبروی کاری و شهروندی من و خانواده ام کاملا رفته. و زندگی به عنوان پدر یه دختر برایم سخت شده. همه این ها رو از چشم مادرش میبینم؛ چون دختر من واقعا بچه هست. هنوز خیلی بچه هست که این چیزها رو درک کنه. راهنمایی میخوام خداوند خیرتون بده.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

میتوانید در صورت داشتن دلایل لازم از فرد مخاطب در دادگاه شکایت کنید در خصوص محل سکونت دخترتان هم وی کبیر است

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام دختر شما در سنی است که خودش تشخیص میدهد پیش کدام یک از والین بماند