مشاوره حقوقی رایگان - تغییر دکوراسیون سرقفلی

سلام،سال حدودا 75 تا 78 سر قفلی مغازه ای در رشت خریداری کردیم،برای تغییر دکوراسیون(نصب پارکت و دیوار پوش و کندن چوب زیر کار دیوار پوش قبلی) نیازی به اجازه مالک هست؟
با سرچ توی گوگل اکثرا گفته شد که بدون ایجاد تغییرات اساسی مانعی نیست
ولی یک مورد گفته شد که حتی تغییر دکوراسیون هم نمیشه داد

پاسخ ها :

تغییر در مغازه سرقفلی بدون اجازه مالک تعمیر سرقفلی بدون اجازه مالک تغییر دکوراسیون سرقفلی مغازه سرقفلی سرقفلی