مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد طرح پرستاری

با عرض سلام و احترام
من دانشجوی کارشناسی پرستاری هستم
شهر بنده سهمیه منطقه 2 رو داشت و دیپلم من منطقه 2 هست
ولی متاسفانه سال کنکور شهر بنده منطقه 3 شد و یک سال بعد دوباره منطقه 2 شد.
بنده سرپرست خانواده هستم به خاطر فوت پدرم و کفالت پایان خدمت دارم
الان من میتوانم بعد اتمام تحصیل طرح پرستاری خودم رو در شهر خودم بگذرونم ؟؟ در حالی که سهمیه کنکور من منطقه 3 بوده و شهر من منطقه 2 شده الان ؟

پاسخ ها :

انتقالی پرستار طرحی سرپرست خانوار انتقالی پرستار طرحی انتقالی پرستار طرحی