مشاوره حقوقی رایگان - ادعای رابطه نامشروع

سلام من برادرم بیست سالشه اینو خونه یه زن شوهردار گرفتن نه لباس بدی داشتن نه هیچی رابطه نامشروع يا عمل منافي عفت (غير از زنا) پروندشون خورده خانوم پزشک قانونی فرستادن که ج منفی بود گوشی پلیس فتا دادن که بازم ج منفی بود چون برادرم تو مغازه این خانومم کار میکنه . و این خانومم چند ماه پیش در یک تصادف فوت هم کردن ایا اینجور پرونده ها تبعید هم داره یا حکمش چیه چون وکیلم مگه امکان تبعید هست یسریا میگن رابطه نامشروع تبعید نداره اخر نفهمیدیم ممنون از دوستان بابت پاسخ

پاسخ ها :

تبعید رابطه نامشروع اتهام رابطه نامشروع حکم رابطه نامشروع غیر زنا رابطه نامشروع تبعید