مشاوره حقوقی رایگان - محصل اخراجی به دلیل نهست و فرار از ارتش

باسلام و احترام
سال 1377 در نیروی دریایی استخدام شدم در حین آموزش به دلیل فشار سنگین آموزش ها بشدت از ناحیه بیضه، درد داشتم و توان ایستادن نداشتم، همزمان تنبیه بدنی نیز میشدم، تقاضای تغییر رشته دادم بارها و مراجعه به بیمارستان ارتش ولی اهمیتی نمی دادند، تا اینکه وضعیت جسمی و روحی باعث شد، بعد از 7 ماه فرار کنم، بعد با ارسال نامه از وزارت دفاع به نظام وظیفه برای سربازی معرفی شدم و نوشته بودند فرد مورد اشاره به دلیل نهست و فرار بیش از6 ماه اخراج ارادی گردیده است جهت سربازی معرفی می شود...و بعد مراجعه به حوزه نظام وظیفه به دلیل بیماری که در حین استخدام در درجه داری و آموزش مبتلا شده بودم به کمیسیون رفتم البته برای تعیین تکلیف وضعیت سربازی با دو مشکل معرفی شدم و برای واریکوسل معاف شدم. از طرفی فشارهای زیاد دوره منجر به مبتلا شدن به بیماری BMD و بستری شدن یکماه در بیمارستان اعصاب و روان شد. سالها زجر میکشم و تحت نظر پزشک معالج هم هستم، اکنون متاهل مستاجر ، صاحب دو فرزند خردسال و دارای مدرک کارشناسی هستم، خواستم عاجزانه راهنمایی بفرمایید آیا راهی برای بازگشت به کار یا بازنشستگی یا جانبازی هست و کجا باید مراجعه کنم، چون محل خدمت گیلان بوده، محل سکونت فارس و نامه اخراج از طرف وزارت دفاع تهران بوده.... باتشکر از عزیزان

پاسخ ها :

اخراج از ارتش نهست